Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хочу обрати металеві гофровані труби
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хочу обрати металеві гофровані труби
0355
Platinum Boarder
Постов: 713
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хочу обрати металеві гофровані труби 1 д., 16 ч. назад Репутация: 0
Шукаю перевірену фірму для монтажу металевих гофрованих труб для зливових систем. Боюся, що зроблять з порушенням технології і вода потім не буде відводитися належним чином.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1044
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хочу обрати металеві гофровані труби 1 д., 16 ч. назад Репутация: 0
У мене був випадок, коли зробили без правильного ухилу. Вода просто накопичувалася в середині, а взимку замерзала і рвала трубу. Після цього я зрозумів, що треба вимагати схему з чіткими розрахунками перед початком робіт і перевіряти кожен етап.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 527
graphgraph
Я завжди дивлюся, чи компанія працює офіційно, чи дає акти виконаних робіт і документи на матеріали. Якщо вони кажуть «папери не потрібні», то краще навіть не починати. Бо якщо щось станеться, ти залишишся сам на сам із проблемою.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 849
graphgraph
891979 писал(а):
Я завжди дивлюся, чи компанія працює офіційно, чи дає акти виконаних робіт і документи на матеріали. Якщо вони кажуть «папери не потрібні», то краще навіть не починати. Бо якщо щось станеться, ти залишишся сам на сам із проблемою.

Та шо вам сказати, я теж колись ламав голову, де ті нормальні металеві гофровані труби https://vitcar.com.ua/ua/g107900971-meta...-gofrirovannye-truby знайти, щоб не якась фольга, а дійсно міцне залізо. Перелопатив купу сайтів, поїздив по місту — то ціна захмарна, то товщина смішна.
В результаті знайомий підказав ВІТКАР ГЕО БУД. Поїхав, поговорили, люди все розклали по поличках, допомогли порахувати, скільки треба, щоб не переплачувати за лишнє. Якість реально вогонь — труби рівні, без вм’ятин, монтажники ставили і не матюкались. Так що якщо не хочете мороки — сміливо їдьте туди.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 46 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.