Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хочу придбати под системи для подарунку другу
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хочу придбати под системи для подарунку другу
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 907
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хочу придбати под системи для подарунку другу 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
Хочу придбати под системи для подарунку другу, він давно думає відмовитися від цигарок. Але я взагалі не розбираюся, як вибрати, щоб не купити якусь дешеву підробку. Які бренди чи особливості важливі? Чи реально вони допомагають, чи це просто чергова модна штука? Було б добре почути досвід тих, хто вже користувався.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 764
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хочу придбати под системи для подарунку другу 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
Брав кілька разів поди для себе, одні служили довго, інші ламалися за пару місяців. Висновок – варто дивитися на батарею і якість картриджів. Інакше гроші підуть на вітер. Ще звертай увагу, чи є витікання рідини, бо це теж поширена проблема. Якщо все працює добре – користування дуже зручне.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 573
graphgraph
Re:Хочу придбати под системи для подарунку другу 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
У мене досвіду майже немає, тільки раз спробував у знайомого. Не дуже зрозумів, чи воно реально допомагає. Думаю, тут все залежить від сили волі й звички людини. Якщо под справді якісний, може замінити сигарету. Але якщо людина не налаштована – результату не буде.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1123
graph
891979 писал(а):
У мене досвіду майже немає, тільки раз спробував у знайомого. Не дуже зрозумів, чи воно реально допомагає. Думаю, тут все залежить від сили волі й звички людини. Якщо под справді якісний, може замінити сигарету. Але якщо людина не налаштована – результату не буде.

Раджу не ризикувати і купувати под системи https://smolnet.shop/uk/55-pod-sistemy саме в цьому інтернет-магазигі, я з ним знайомий вже не перший рік. Там усе зроблено для того, щоб люди отримали якісну альтернативу сигаретам.
Вони детально тестують продукцію, надають реальні фото й опис. Якщо є проблеми – підтримка працює і в онлайні, і телефоном. Плюс ціни чесні, без накруток “для престижу”. Я замовляв там кілька разів, залишився задоволений. Також подобається, що вони оновлюють асортимент і вказують актуальні ціни.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 69 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.