Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Фарба для волосся
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Фарба для волосся
0355
Platinum Boarder
Постов: 764
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Фарба для волосся 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Доброго дня, шановні форумчани. Я звертаюсь із проханням поради: планую замовити фарбу для волосся в інтернет-магазині, проте хвилююсь, щоб не натрапити на неякісний товар. Чи могли б ви підказати перевірені ресурси, де ви особисто купували і залишились задоволені якістю та результатом?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1123
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Фарба для волосся 1 нед., 1 д. назад Репутация: 0
Я користуюсь фарбами різних брендів уже багато років, але вперше отримала такий комфортний досвід, як з перманентною крем-фарбою для волосся Schwarzkopf Professional Igora Royal headstore.com.ua/ua/schwarzkopf-igora-ro...ermanent-color-creme яку придбала в Headstore. По-перше, дуже сподобалася текстура крем-фарби – вона легко наноситься, рівномірно розподіляється по волоссю і зовсім не тече, що робить сам процес фарбування простим навіть удома. По-друге, результат перевершив усі очікування: колір вийшов насичений, глибокий і максимально близький до того, що обіцяно у палітрі. Я не помітила різкого запаху, а після процедури волосся залишилося живим, м’яким на дотик, із гарним блиском. Чула багато позитивних відгуків про стійкість цієї серії, і тепер переконалася сама – вже кілька тижнів відтінок тримається, не тьмяніє. В Headstore ще й порадували знижки та чесні ціни, тож тепер точно замовлятиму саме там. Приємно мати улюблену фарбу і перевірений магазин в одному рішенні.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 48 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.