Коли мій бізнес почав активно розвиватися у Київській області, я зрозумів, що не можу більше покладатися на випадкові бази, які періодично закриваються на інвентаризацію або не мають потрібного сортаменту. Потрібен був стабільний партнер, який працює системно і має вільний доступ до складських запасів у будь-який час. Знайомі підрядники порадили звернути увагу на «Vartis», і тепер я з впевненістю можу сказати, що це кращий вибір на ринку. Особливо мене цікавила можливість оперативного вивезення товару, тому я звернувся на найближчу точку — металопрокат Біла Церква
https://vartis-metal.com.ua/ua/b_cerkov забезпечує мене всім необхідним комплектом для виробництва металоконструкцій, незалежно від пори року. Варто зазначити, що мережа металоцентрів «Vartis» пропонує ціну від виробника, що для оптового споживача, як я, дає змогу збільшувати маржинальність кінцевого продукту без підвищення цін для клієнтів. Відвантаження металу оптом і в роздріб дозволяє мені працювати з різними клієнтами, від великих забудовників до дачників, яким потрібні буквально кілька швелерів на навіс. Звичайно, я не уявляю своєї роботи без доставки та порізки, адже точне різання під 45 градусів для каркасних конструкцій краще виконувати на промисловому обладнанні. Широка присутність філій по всій Україні вселяє довіру до стабільності компанії, а швидке опрацювання замовлень мене ніколи не підводило. Це справді турбота про клієнта, яка проявляється у дрібницях і робить робочий процес безтурботним.