Маю власний невеликий інтернет-магазин і останнім часом активно використовую рекламу у Facebook та Instagram для залучення клієнтів. Раніше питання сплати ПДВ за рекламні послуги викликало в мене багато запитань, адже хотілося працювати офіційно та без ризиків. Саме тому дуже корисним для мене стало інтерв’ю з Сергієм Киприком про те, як правильно сплачувати ПДВ за рекламу у Facebook, Instagram, TikTok та при цьому отримати відстрочку платежу. Матеріал написаний зрозумілою мовою, без складних юридичних формулювань, тому навіть людям без бухгалтерської освіти буде легко розібратися. Після ознайомлення зі статтею я знайшла відповіді на всі свої питання та зрозуміла, як можна оптимізувати робочі процеси. Окремо хочу відзначити компанію Billingmedia
forbes.ua/money/yak-ofitsiyno-z-pdv-spla...rikom-28012026-35838 яка пропонує зручні рішення для бізнесу та допомагає працювати з рекламними платформами максимально комфортно. Видно, що команда добре розуміє потреби підприємців і пропонує дійсно корисні інструменти. Рекомендую прочитати це інтерв’ю всім, хто запускає рекламу та хоче вести діяльність прозоро, законно й без зайвих труднощів.