Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Метрова стрічка
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Метрова стрічка
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1570
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Метрова стрічка 2 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Добрий день! Хочу звернутися до тих, хто давно займається шиттям або рукоділлям. Потрібна порада щодо вибору хорошої метрової стрічки. Здавалося б, звичайний інструмент, але зіткнулася з тим, що деякі варіанти швидко стираються або розтягуються, а хочеться мати щось надійне для постійного використання. Можливо, хтось уже має улюблену модель і може поділитися досвідом? Цікаво, на що звернути увагу при покупці, щоб стрічка була зручною, точною і комфортною в роботі. Буду рада почути ваші рекомендації.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 824
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Метрова стрічка 1 нед., 6 д. назад Репутация: 0
Хочу поділитися своїм досвідом, бо нарешті знайшла, де метрова стрічка https://sewshop.com.ua/ua/542-santimetrovi-strichki продається якісна і за чесною ціною — це магазин Тато Швей. Замовляла кілька штук одразу, бо постійно щось вимірюю під час крою, і старі мірні стрічки вже розтягнулися та стали неточними. Нова стрічка щільна, цифри чіткі, не злущуються навіть після активного використання щодня. Консультанти підказали, яку саме модель обрати, враховуючи, що я працюю і з тканинами, і з трикотажем, де потрібна особлива гнучкість матеріалу. Доставка прийшла швидко, упаковка цілісна, усе акуратно складено в коробці. Приємно здивувала і ціна — набагато нижча, ніж у звичних крамницях рукоділля в моєму місті. Відчувається, що товари йдуть прямо від виробника, без зайвих накруток посередників. Тепер усі вимірювання роблю з упевненістю, що результат буде точним. Рекомендую цей магазин усім, хто цінує якість і професійний підхід до кожного клієнта.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 254 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.