Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Транскраніальна магнітна стимуляція при безсонні
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Транскраніальна магнітна стимуляція при безсонні
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1453
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Транскраніальна магнітна стимуляція при безсонні 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
Всім привіт. Не можу нормально спати вже півроку: лягаю вчасно, але кручуся до 3 ранку з думками. Вранці почуваюся розбитою, п'ю літри кави, а ввечері ситуація повторюється знову і знову. Снодійні пити боюся, бо після них голова «квадратна» і важко працювати весь наступний день. Чи є якісь фізіопроцедури в Києві, щоб налагодити біоритми сну без важкої хімії?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 753
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Транскраніальна магнітна стимуляція при безсонні 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
Привіт. Безсоння - це часто результат того, що мозок просто забув, як правильно «вимикатися» через постійний стрес. Снодійні лише маскують проблему, але не лікують збій у природних ритмах нервової системи людини. Мені допомогла процедура, яка за допомогою магнітних хвиль гармонізує електричну активність мозку перед сном. Це допомагає організму самому почати виробляти мелатонін та правильно переходити у фазу глибокого сну. Подивіться деталі цієї методики відновлення сну ось тут: https://www.altimed.net/uk/service/trans...magneticstimulation/ - це реально дієвий спосіб. Після десяти сеансів я почала засинати за 15 хвилин без жодної таблетки чи трав'яного збору. Сон став міцним, і я вперше за довгий час почала прокидатися бадьорою та повною сил. Це набагато безпечніше за будь-яку фармакологію, бо ми відновлюємо саме природні механізми відпочинку.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1453
graph
Re:Транскраніальна магнітна стимуляція при безсонні 1 нед., 3 д. назад Репутация: 0
Велике спасибі за пораду, засинання за 15 хвилин для мене зараз звучить як справжня магія якась. Дуже радує, що можна обійтися без снодійних, бо робота вимагає концентрації з самого ранку. Обов'язково зайду на сайт і буду записуватися.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 261 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.