Ще рік тому я не могла зайти в магазин без того, щоб мені не ставало зле від поглядів людей навколо, я уникала телефонних дзвінків, ділових зустрічей і навіть зібрань із друзями, бо кожного разу мене накривала хвиля паніки і відчуття, що всі дивляться саме на мене і осуджують. Я думала, що я просто «дивна» або «занадто сором'язлива», але стаття на сайті Hedepy пояснила мені, що соціальна фобія
hedepy.com.ua/%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BC%...BE%D0%B1%D1%96%D1%8F це конкретний стан, який має назву, опис і, головне, рішення. Це відкриття дало мені величезне полегшення: я не вигадую, я не слабка, просто мій мозок навчився реагувати на соціальні ситуації як на загрозу. Терапевт, якого я знайшла через Hedepy, спеціалізувався саме на тривожних розладах, і вже після кількох сесій я почала помічати, що можу дихати рівніше в громадських місцях. Ми разом опрацьовували тригери, вчилися технікам заземлення, будували маленькі кроки назустріч тому, чого я раніше панічно уникала. Сьогодні я ходжу на каву з колегами, відповідаю на дзвінки без серцебиття і навіть виступила на невеличкій нараді — для мене це просто космос порівняно з тим, де я була. Знайдіть саме свого терапевта — Онлайн терапія на Hedepy дала мені спеціаліста, який точно знав, як зі мною говорити і що мені потрібно. Не живіть у клітці тривоги — вихід є, і він набагато ближче, ніж здається.