Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Соціальна фобія
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Соціальна фобія
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1634
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Соціальна фобія 1 мес., 1 нед. назад Репутация: 2
Всім привіт! Останнім часом читаю про соціальну фобію і зрозуміла, що хочу більше дізнатися про цю тему не лише з коротких статей в інтернеті. Цікаво, де можна знайти детальну та зрозумілу інформацію про те, як вона проявляється, чому виникає і які існують способи покращити свій стан? Можливо, хтось має досвід вивчення цієї теми або знає хороші джерела, які пояснюють усе простими словами. Буду вдячна за поради, бо хочеться краще розуміти себе та інших людей.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 1092
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Соціальна фобія 1 мес., 1 нед. назад Репутация: 0
Ще рік тому я не могла зайти в магазин без того, щоб мені не ставало зле від поглядів людей навколо, я уникала телефонних дзвінків, ділових зустрічей і навіть зібрань із друзями, бо кожного разу мене накривала хвиля паніки і відчуття, що всі дивляться саме на мене і осуджують. Я думала, що я просто «дивна» або «занадто сором'язлива», але стаття на сайті Hedepy пояснила мені, що соціальна фобія hedepy.com.ua/%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BC%...BE%D0%B1%D1%96%D1%8F це конкретний стан, який має назву, опис і, головне, рішення. Це відкриття дало мені величезне полегшення: я не вигадую, я не слабка, просто мій мозок навчився реагувати на соціальні ситуації як на загрозу. Терапевт, якого я знайшла через Hedepy, спеціалізувався саме на тривожних розладах, і вже після кількох сесій я почала помічати, що можу дихати рівніше в громадських місцях. Ми разом опрацьовували тригери, вчилися технікам заземлення, будували маленькі кроки назустріч тому, чого я раніше панічно уникала. Сьогодні я ходжу на каву з колегами, відповідаю на дзвінки без серцебиття і навіть виступила на невеличкій нараді — для мене це просто космос порівняно з тим, де я була. Знайдіть саме свого терапевта — Онлайн терапія на Hedepy дала мені спеціаліста, який точно знав, як зі мною говорити і що мені потрібно. Не живіть у клітці тривоги — вихід є, і він набагато ближче, ніж здається.

Зарегистрирован Зарегистрирован

Последнее редактирование: 28.07.2026 13:55 Редактировал 0355.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 579 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.