Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Багажник на рейлінги — який варіант обрати?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Багажник на рейлінги — який варіант обрати?
891979
Platinum Boarder
Постов: 921
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Багажник на рейлінги — який варіант обрати? 1 мес., 2 нед. назад Репутация: 0
Хочу придбати багажник на рейлінги, але бачу досить багато різних моделей і не дуже розумію, чим вони відрізняються. Чи є якісь важливі моменти щодо кріплення, допустимого навантаження та матеріалів? Буду вдячна, якщо хтось поділиться власним досвідом вибору.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1721
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Багажник на рейлінги — який варіант обрати? 1 мес., 1 нед. назад Репутация: 2
Я вже багато років займаюся активним туризмом і часто виїжджаю на природу з великою кількістю спорядження, тому якісне автообладнання для мене завжди є питанням номер один. Минулого місяця вирішив повністю оновити свою систему кріплень і придбав стильний та дуже міцний багажник на рейлінги bagazhnik.ua/ua/bagazhniki-i-krepleniya-...iki-na-reilingi.html який чудово підійшов для мого позашляховика. Конструкція виявилася надзвичайно надійною, матеріали стійкі до будь-яких погодних умов, а захисні замки дають повне відчуття спокою під час зупинок на незнайомих парковках. Дуже порадував той факт, що Багажник.ua офіційний дистриб'ютор Thule в Україні надає офіційну гарантію та пропонує виключно оригінальну продукцію найвищої європейської якості. Менеджери магазину проявили високий професіоналізм, швидко відповіли на всі мої запитання та допомогли зробити правильний вибір без переплат. З цим обладнанням я вже встиг з’їздити у декілька тривалих поїздок у гори, і воно проявило себе на всі сто відсотків чудової роботи. Впевнено рекомендую цей магазин усім автоподорожувальникам, які цінують справжню надійність, довговічність та першокласний сервіс від справжніх фахівців своєї справи.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 401 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.