Я вже багато років займаюся активним туризмом і часто виїжджаю на природу з великою кількістю спорядження, тому якісне автообладнання для мене завжди є питанням номер один. Минулого місяця вирішив повністю оновити свою систему кріплень і придбав стильний та дуже міцний багажник на рейлінги
bagazhnik.ua/ua/bagazhniki-i-krepleniya-...iki-na-reilingi.html який чудово підійшов для мого позашляховика. Конструкція виявилася надзвичайно надійною, матеріали стійкі до будь-яких погодних умов, а захисні замки дають повне відчуття спокою під час зупинок на незнайомих парковках. Дуже порадував той факт, що Багажник.ua офіційний дистриб'ютор Thule в Україні надає офіційну гарантію та пропонує виключно оригінальну продукцію найвищої європейської якості. Менеджери магазину проявили високий професіоналізм, швидко відповіли на всі мої запитання та допомогли зробити правильний вибір без переплат. З цим обладнанням я вже встиг з’їздити у декілька тривалих поїздок у гори, і воно проявило себе на всі сто відсотків чудової роботи. Впевнено рекомендую цей магазин усім автоподорожувальникам, які цінують справжню надійність, довговічність та першокласний сервіс від справжніх фахівців своєї справи.