raffffik15101986 писал(а):
Мені сказали що якщо я хочу купити квартиру у новобудові то краще обирати ЖК який ще не здали в експлуатацію. Типу там квадратний метр буде дешевше. Але як знати що ту новобудову взагалі добудують?
Це правда, купівля на етапі будівництва — це реальний спосіб зекономити до 30–40% вартості, але ризик "заморозки" проєкту завжди лоскоче нерви. Щоб не пролетіти, я завжди раджу дивитися не на красиві рендери в буклеті, а на реальні справи на майданчику. Якщо крани крутяться і поверхи ростуть щотижня — це добрий знак.
Я свого часу багато моніторив ринок і можу сказати, що зараз одним із найцікавіших і надійніших варіантів під Києвом вважається ЖК Гранд Бурже. Вони будують справді якісно, і що важливо — відкрито. Можна просто зайти на сайт і подивитися на актуальний прогрес будівництва
https://grandbourget.com/progress/ там постійно викладають свіжі звіти. Коли забудовник не ховає об'єкт за парканом, а показує кожен етап робіт, це викликає довіру.
Крім того, звертай увагу на документи: дозвіл на будівництво, право на землю та репутацію забудовника в уже зданих будинках. Якщо в Гранд Бурже все йде за графіком, то це гарна можливість вкластися в житло бізнес-класу за ціною, яка після здачі будинку злетить вгору. Удачі з вибором, головне — не поспішати й перевіряти факти!